סלט טונה אביבי – שומר פרוס דק, סלרי קצוץ, בצל ירוק, שעועית ירוקה,  טונה בשמן זית  רוטב ויניגרט וגרעיני דלעת קלויים

 

מצרכים:

 

1 קופסת טונה בשמן זית מסוננת

3 שומר פרוסים דק

1 גזר פרוס לרצועות דקיקות

3 גבעולי סלרי קצוצים כולל העלים

1 כוס שעועית ירוקה חלוטה במים רותחים לחמש דקות  ומסוננת

1 בצל ירוק קצוץ

לרוטב מערבבים יחד בצנצנת:

3 כפות שמן זית

3 כפות חומץ

1 כף דבש

1 כפית חרדל

1 כפית שום גבישי

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

 

להגשה:

100 גרם גרעיני דלעת קלויים

 

אופן ההכנה:

  1. בצלחת הגשה\ קערה מניחים את כל מרכיבי הסלט יחד מלבד הטונה.
  2. מוסיפים את הרוטב ומערבבים
  3. מניחים מעל טונה וגרעינים קלויים ומגישים
  4. * הערה ניתן לחתוך את כל מרכיבי הסלט בנפרד ולהרכיב לפני ההגשה.
שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x