תפוחי אדמה ממולאים בטונה עם פלפל חריף
מצרכים ל-6 מנות:
- 6 תפוחי אדמה בינוניים בקליפתם
- 3 כפות שמן
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- מלח ופלפל שחור גרוס
למילוי:
- קופסת טונה עם פלפל חריף של 'סטארקיסט' מסוננת משמן
- 2 בצלים ירוקים קצוצים ביצה
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- שוטפים את התפודים ועוטפים כל אחד בנייר אפייה ונייר אלומיניום, אופים בתנור מחומם ל 200- מעלות כ 45- דקות עד שהתפודים רכים. מוציאים מהתנור ופותחים את הניירות.
- בעזרת כף מרוקנים חלק מתוכן התפודים כך שייווצר מקום למילוי.
- מועכים את תוכן התפודים ומערבבים בקערה את חומרי המילוי עם תוכן התפודים.
- מערבבים בקערית שמן, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל.
- מברישים את התפודים מבפנים ומבחוץ בתערובת התיבול.
- ממלאים את התפודים במלית ומחזירים לתנור ל 15- דקות ב 190- מעלות עד שהמילוי מתייצב והתפודים משחימים מעט.
שתף