מתכון סלט פילה טונה מעושן עם אבוקדו ופלחי תפוז

כותב המתכון: השפית איילת אור

מצרכים:
1 קופסת פילה טונה מעושנת סטארקיסט , מסונן חתוך לקוביות
1 אבוקדו בשל אך מוצק קלוף חתוך לקוביות בגדול 2 ס"מ על 2 ס"מ
פלחי תפוז מתפוז אחד
2 כפות בוטנים קלויים מלוחים
חופן עלי בייבי טריים שטופים
שמן זית
3 כפות מיץ תפוז טרי
מעט מלח 1 כף קצח

אופן ההכנה:
בקערת עירבוב להניח את כל המרכיבים מלבד שמן הזית והלימון לערבב בעדינות (לא למעוך) לתבל ולהניח בקערה.

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x