מתכון פשטידת טונה בנוסח איטלקי
מצרכים:
2 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן
1 קופסה גבינה לבנה 5%
1 קופסה קוטג' 3%
בצל
1 רסק עגבניות קטן
4 פרוסות גבינה צהובה 5%
כפית שמן
350 גר' איטריות שבלולים
אופן ההכנה:
לבשל את האטריות, לשטוף ולסנן מנוזלים.
לטגן בכפית שמן את הבצל עד להזהבה.
להוסיף את הטונה, הרסק מלח ופלפל ולצנן.
להוסיף את הגבינה לבנה והקוטג', את האטריות ושאר המצרכים.
לערבב הכל ולשים בתבנית בתנור ב- 180 מעלות בערך חצי שעה להוציא ולפזר מעל את הפרוסות גבינה צהובה, להחזיר לתנור עד שמשחים.
לחלק ל- 8 חתיכות, כל חתיכה = תחליף לארוחת ערב
(עד 400 קלוריות למנה)
שתף