מתכון ספגטי עם טונה בשמן זית ועגבניות מיובשות
400 גר' ספגטי מבושל עפ"י הוראות היצרן
1 קופסא טונה סטארקיסט בשמן זית כתית מעולה / טונה סטארקיסט בשמן זית מסוננת (לשמור בצד את השמן)
3 שיני שום טריות קלופות כתושות
3 כפות עגבניות מיובשות פרוסות דק
4 כפות עירית קצוצה
4 כפות סלרי אמריקאי קצוץ
4 כפות סויה
2 כפות לימון כבוש קצוץ
4 כפות שמן זית (מקופסת הטונה)
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה :
במחבת גדולה להניח את השמן, להוסיף שום ולחמם מעט (לא לשרוף את השום)
להוסיף את שאר המרכיבים מלבד הטונה, הספגטי, הסויה ומיץ הלימון
לערבב יחד על האש. לכבות את האש. להוסיף את הפסטה, את הסויה, מיץ הלימון והטונה, לערבב היטב ובתיאבון!
שתף