ריזוטו פתיתים טונה ורוטב עגבניות
מרכיבים:
1/2 חבילת פתיתים
2 קופסאות טונה בשמן זית מסוננות
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
30 גרם חמאה
1 בצל קצוץ דק מאוד
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
1 כפית אורגנו יבש
קורט אגוז מוסקט
2-2.5 כוסות מים רותחים
ההכנה:
- בסיר מניחים שמן זית, חמאה ובצל .
- מטגנים עד לשקיפות הבצל ומוסיפים את הפתיתים, מערבבים היטב ומוסיפים מלח, אורגנו, פלפל וקורט אגוז מוסקט.
- מערבבים ומוסיפים טונה , רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות, מערבבים היטב ומוסיפים מים רותחים בהדרגה כל פעם קצת עד שהרוטב נספג, מגישים חם.