טונה ביס מקלות פריכים
מרכיבים:
- 150 גרם חמאה רכה
- 350 גרם קמח תופח
- 1 קופסת טונה מסוננת
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- 1 כפית מלח
- 100 גרם שמנת חמוצה
להברשה: ביצה טרופה
ההכנה:
-
במעבד מזון מעבדים את כל המרכיבים לבצק אחיד.
-
מכסים בניין ומעבירים לקירור לעשרים דקות.
-
מרדדים על נייר אפייה מקומח מעט עלה בעובי של 1 ס"מ ומעבירים לתבנית אפייה.
-
בעזרת גלגלת פיצה חורצים מקלות.
-
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 15 דקות.
-
לאחר 15 דקות חוזרים על החריצים שחרצנו בעזרת גלגלת פיצה ומחזירים לאפייה של 20 דקות נוספות עד השחמה.
-
מצננים וחורצים שוב.
-
ניתן לאחסן בקופסא אטומה במקרר.