5 טיפים לטונה מעושנת עם החבר'ה

מי לא אוהב טונה מעושנת? אף אחד!

לא רק שהיא טעימה בטירוף ומזינה, אלא שלוקח לה פחות מרבע שעה להיות מוכנה. וזה גיים צ'יינג'ר. היא יכולה להיות התחליף המושלם לערב על האש. במקום להרים עכשיו הפקה עם מנגל, גחלים, בלגן וכמות גדולה של בשר, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לפתוח פחית סטארקיסט ולצלות אותה.

אפשר להגיד שטונה מתאימה לכל מיני סוגים של אנשים. אבל היא חביבה במיוחד על אלה ששומרים על תפריט דיאטטי, ואנשים שמבצעים פעילות גופנית בעצימות גבוהה. היא דלת קלוריות, ועשירה בחלבונים וויטמינים.

אז לא משנה תחת איזה קטגוריה של אנשים אתם נכללים, אם אתם מתכננים לצלות טונה עם כמה חבר'ה, המאמר הזה בדיוק בשבילכם. קבלו מאיתנו כמה טיפים לוהטים.

יתרונותיה של הטונה

לא נרחיב יותר מדי בנושא, כי מחכים לכם מגוון מאמרים שמפרטים על כל מרכיב ומרכיב שהטונה מכילה.

רק נציין בכלליות שתוכלו למצוא בטונה מגוון חומרים חיוניים שמזינים את הגוף, עוזרים לו לבצע תהליך חילוף חומרים, לבנות שרירים, ובאופן כללי להתחזק.

אומגה 3, סלניום, מגנזיום, ברזל, 12B, ויטמין D וחלבון טבעי, הם רק חלק קטן מהרשימה.

לא פעם, כשחושבים על ערב עם חברים, יש אווירה של "ארוחת שחיתות", עם טונה סטארקיסט זה בדיוק להיפך.

כמו כן, דג טונה מגיע עם ערך תזונתי נהדר!

אם מסתכלים על 100 גרם טונה בשמן, אלה התוצאות: סך הכל 194 קלוריות, 26 גרם חלבון טבעי, 0 גרם פחמימות, 0 גרם סוכרים, 10 גרם שומנים (2 מתוכם שומן רווי), 50 מיליגרם כולסטרול ו-400 מ"ג נתרן.

מדובר בסט ערכים שיכול להשתלב נפלא בכל תפריט שבועי, בין אם אתם חובבי ספורט ובין אם לא.

איך מעשנים טונה בדרך הכי טובה?

אתם לא חייבים תפאורה מיוחדת כדי לצלות טונה, אפשר להשתמש בטונה משימורים בכל מקום ובכל מצב. אין ספק שזה נפוץ יותר בקרב הימצאות שטח (בין אם חיילים ובין אם מטיילים), אבל כשמגלים את הקסם של טונה מעושנת אי אפשר להפסיק. גם בבית היא יכולה לתת טוויסט כמעט לכל מאכל.

הכי חשוב שתעשו את זה נכון, אז הנה חמשת הטיפים שהבטחנו:

-כל מה שאתם צריכים זאת פחית טונה. רק שימו לב שאתם בוחרים בטונה בשמן. השמן משמש כחומר בעירה ויבטיח שהטונה תיצלה טוב טוב (אל תנסו להשתמש בטונה עם מים, זה פשוט לא יעבוד).

-אין העדפה בין שמן רגיל לשמן זית. תוכלו לבחור את הסוג המועדף עליכם.

-אל תסננו את הטונה לפני שאתם מתחילים לבשל אותה. כמו שציינו השמן הוא חומר הבעירה. יהיה מעט ממנו? הטונה לא תתבשל כמו שצריך. אם כבר סיננתם את הטונה, לא קרה כלום. פשוט תוסיפו מעט שמן מעל.

-אל תגזימו עם הנייר. מומלץ לקפל בין שלוש לארבע פרוסות נייר, להניח על שכבת השמן, ולוודא שהן נספגות כמו שצריך. רק לאחר מכן הדליקו אותן עם מצית.

-אל תתפתו לכבות את האש ולהסיר את הנייר לפני הזמן. חכו לפחות 10 דקות עד רבע שעה. תנו לטונה להתקרר מעט (שלא תחטפו כוויה), ואז גשו לאכול.

עוד טיפ בונוס הוא: בסופו של דבר, צליית טונה היא גם ערב חברי. האווירה לא פחות חשובה. הכי חשוב שתימצאו בחברה שטוב לכם להיות בה. שתרגישו חופשיים, משוחררים, ובנוח. זה לא פחות חשוב מאוכל מזין.

טונה סטארקיסט

העניין עם טונה הוא שכל אחד אוהב אותה בדרך אחרת. וכל היופי היא שהיא סוג של ג'וקר, שחקנית ורסטילית, משתלבת מעולה עם כל כך הרבה מתכונים. סטארקיסט כאן כדי לדאוג שאתם צורכים מספיק מאכלים עם ברזל, ועל הדרך עושים את זה בסטייל.

תוכלו למצוא באתר שלנו מתכונים שווים, טעימים ובעיקר קלים להכנה. טונה מעושנת היא לא הקאפ אוף טי שלכם? אל דאגה – יש מתכונים לסלטים, כריכים, מאפים, קציצות. בעצם, מה שלא תרצו.

רק אל תשכחו לעדכן אותנו איך יצא!

שתף
אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x