שבועות קיש טונה, בצל ירוק וגבינות

מצרכים:

1 חבילה בצק פריך מלוח

למלית :

2 יחידות טונה בשמן מסוננות

1 מיכל – (  250 מ"ל ) שמנת לבישול 15%

3 בצל ירוק קצוץ

250 גרם גבינה לבנה

2 ביצים

1 כפית מלח

קורט אגוז מוסקט

100 גרם פרמזן מגרר

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

ההכנה:

  1. מרפדים היטב תבנית קיש בקוטר 24-26 בבצק הפריך, כלל הדפנות
  2. בקערה טורפים ביצים, שמנת לבישול וגבינה לבנה, מוסיפים את הטונה, המלח, הפלפל אגוז המוסקט והבצל הירוק ומערבבים
  3. יוצקים את התבנית המרופדת בצק ומפזרים מעל פרמזן מגורר
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 40 דקות עד הזהבה.
שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x