שבועות קיש טונה, בצל ירוק וגבינות
מצרכים:
1 חבילה בצק פריך מלוח
למלית :
2 יחידות טונה בשמן מסוננות
1 מיכל – ( 250 מ"ל ) שמנת לבישול 15%
3 בצל ירוק קצוץ
250 גרם גבינה לבנה
2 ביצים
1 כפית מלח
קורט אגוז מוסקט
100 גרם פרמזן מגרר
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
ההכנה:
- מרפדים היטב תבנית קיש בקוטר 24-26 בבצק הפריך, כלל הדפנות
- בקערה טורפים ביצים, שמנת לבישול וגבינה לבנה, מוסיפים את הטונה, המלח, הפלפל אגוז המוסקט והבצל הירוק ומערבבים
- יוצקים את התבנית המרופדת בצק ומפזרים מעל פרמזן מגורר
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 40 דקות עד הזהבה.