ריזוטו פתיתים טונה ורוטב עגבניות

מרכיבים:

1/2 חבילת פתיתים

2 קופסאות טונה מסוננות

2 כפות רסק עגבניות

2 כפות שמן זית

30 גרם חמאה

1 בצל קצוץ דק מאוד

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות

1 כפית אורגנו יבש

קורט אגוז מוסקט

2-2.5  כוסות מים רותחים

ההכנה:

  1. בסיר מניחים שמן זית, חמאה ובצל .
  2. מטגנים עד לשקיפות הבצל ומוסיפים את הפתיתים, מערבבים היטב ומוסיפים מלח, אורגנו, פלפל וקורט אגוז מוסקט.
  3. מערבבים ומוסיפים טונה , רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות, מערבבים היטב ומוסיפים מים רותחים בהדרגה כל פעם קצת עד שהרוטב נספג, מגישים חם.
שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x