קונכיות פסטה ממולאות בסלט טונה
מצרכים
12-15 קונכיות פסטה
לסלט טונה:
2 קופסאות טונה בשמן מסוננת
1 בצל סגול קטן, קצוץ
1 גזר בינוני, מגורר בפומפיה דקה
2 גבעולי סלרי חתוכים דק
½ פלפל אדום (גמבה), חתוך לקוביות קטנות
1ביצה קשה
1 חופן פטרוזיליה קצוצה
3-4 כפות מיונז
מלח
פלפל שחור גרוס
להגשה:
עלי חסה טריים
אופן ההכנה
1. מחממים שפע מים בסיר גדול ומבשלים את פסטת הקונכיות לפי הוראות היצרן למצב אל-דנטה. מסננים. מערבבים עם מעט שמן זית כדי למנוע הדבקה ומסדרים בצלחת הגשה גדולה מרופדת בעלי חסה.
2. מכינים את הסלט: מערבבים את כל המרכיבים בקערה. טועמים ומתקנים את התיבול.
3. ממלאים את הקונכיות בסלט הטונה ומגישים.
שתף