פריטטה
מרכיבים למחבת בקוטר 26 שמתאימה לתנור
2 תפוחי אדמה מבושלים וקלופים חתוכים לקוביות בינוניות
1 בצל גדול קצוץ דק מטוגן
2 כוסות תרד קצוץ
2 קופסאות טונה מסוננת
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
4 ביצים
3 כפות קורנפלור
3 כפות קמח שקדים
1 כף אבקת אפייה
שמן זית לשימון
ההכנה:
-
בקערה טורפים היטב ביצים עם קורנפלור, קמח שקדים, אבקת אפייה, מלח ופלפל
-
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים
-
משמנים בנדיבות מחבת ומחממים
-
מוסיפים את מרכיבי הפריטטה ומשטחים
-
מטגנים על להבה בינונית עד שהשוליים מתחילים להתמצק
-
מעבירים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ-25 דקות עד שהצד העליון שחום ויציב
-
הופכים בזהירות על צלחת הגשה שטוחה.