מתכון פוקאצ'ה מבצק טונה – ללא גלוטן

מתכון של רון יוחננוב, בלוגר ומנחה סדנאות בישול מצרכים:  

קופסת טונה (עדיף במים) של סטארקיסט 

2 כפות גבינה לבנה 

ביצה 

מלח  / פלפל שחור 

שן שום כתושה 

מעט עשבי תיבול  (רוזמרין / טימין) 

 

להגשה: 

סלט ירקות 

או ירקות אנטיפסטי  מעל

 

אופן ההכנה:  

מחממים תנור ל-200 מעלות. 

 

מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה ומעט נוזלית. מורחים את הבלילה בצורת עיגול או מלבן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ושולחים לתנור ל-10 דקות עד להזהבה.  

 

מוציאים את הבצק מהתנור, מפזרים תוספות ומגישים.  

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x