לרוטב:
2 גביעי יוגורט מחלב צאן
1 גביע שמנת חמוצה
3 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית
3/4 כוס עשבי תיבול קצוצים ( שמיר, עירית, טימין )
מלח לפי הטעם
1 כפית שטוחה סוכר
1 כף לימון כבוש קצוץ דק
אופן ההכנה:
1. ללביבות: שמים בקערה את הטונה ומפוררים לפירורים קטנים. מוסיפים את יתר החומרים ללביבות ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק. צרים מהתערובת קציצות עגולות ושטוחות, טובלים בקמח משני הצדדים ומטגנים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת עודף השמן.
2. לרוטב: מערבבים היטב בקערה את כל החומרים לרוטב ומעבירים למקרר.
להגשה: מסדרים 2-3 לביבות על צלחת הגשה אישית כשהן חמות ויוצקים מעליהן מעט מהרוטב.
אנו עושים שימוש בכלי ניטור אוטומטיים כדוגמת Cookies ו- Pixels, שלנו ושל צדדים שלישיים, על מנת לשפר את חווית הגלישה שלך באתר ולהציג תכנים ופרסומים אשר עשויים להתאים להעדפותיך האישיות.
פירוט נוסף במדיניות הפרטיות.
המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלו.