מתכון רוטולי די פסטה וטונה
כותב המתכון: שף ליאון אלקלעי
מצרכים:
רוטב עגבניות:
- 2 צנצנות פסטה.
- 4 כפות שמן זית.
- קורט סוכר.
- מלח.
- פלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה:
- מדליקים תנור ל-170 מעלות במצב טורבו.
- מכינים רוטב עגבניות:
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
- מכינים את המלית:
- מערבבים את כל חומרי המלית, טועמים ומתקנים מלח ופלפל.
- ממלאים את הקנלוני ומסדרים בצורה צפופה בתבנית.
- יוצקים מעל את הרוטב, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 20 דקות.
- מוציאים, מסירים רדיד ומחזירים לסיום אפיה.
- מגישים.