מתכון שבלולי קרפ במילוי גבינת שמנת, טונה בשמן זית כתית מעולה ועירית

ל-40-35 שבלולים

 

מצרכים לקרפים:

4 ביצים

¼ כוס מים

1 כוס קמח

1 כוס חלב

½   כפית מלח

1 כף חמאה מומסת + מעט חמאה  לשימון המחבת

 

למלית:

קופסת טונה סטארקיסט בשמן זית כתית מעולה / טונה סטארקיסט בשמן זית

250 גר‘ גבינת שמנת

עירית קצוצה לפי הטעם

 

אופן ההכנה קרפים:

טורפים את כל  החומרים בקערה עד שנוצרת בלילה חלקה ללא גושים

ומכניסים למקרר לשעה

משמנים מחבת טפלון  בחמאה

יוצקים חצי מצקת מהבלילה

ומסובבים את המחבת כדי שהבלילה תכסה את כולה בשכבה אחידה ודקה

מטגנים עד הופעת בועות  והופכים לצד השני ל-10 שניות

 מלית: מערבבים היטב  בקערה את כל חומרי המלית

הרכבת המנה: מורחים כל  עלה קרפ בשכבה אחידה מהמלית ומגלגלים

פורסים את גלילי הקרפים לרוחבם לשבלולים (כמו סושי)

ומסדרים בצלחת הגשה.

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x