מתכון רג'ינטה עם טונה ואפונה

 

חומרים:

500 גרם פסטה רג'ינטה.

4 כפות שמן זית.

שן שום מעוכה.

פלפל קאיין יבש לפי הטעם.

2 קופסאות טונה סטארקיסט עם פלפל חריף 160 גר'  .

2 כוסות אפונה קטנה.

1 כוס פסטה.

מלח.

פלפל שחור.

פטרוזיליה קצוצה.

4 כפות פאנקו.

2 כפות שמן זית.

 

אופן ההכנה: 

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

מערבבים את הפאנקו עם השמן ומחממים על מחבת תוך תנועה עד להזהבה.

מעבירים לצלחת לצינון.

בזמן שהפסטה מתבשלת שמים בווק את השמן והשום כאשר השום משחים זורקים ומוסיפים פלפל קאיין.

מוסיפים את הטונה ומפוררים. מוסיפים את הפסטה ומביאים לרתיחה.

דקה לפני שהפסטה מוכנה מוסיפים את האפונה ומתבלים.

כאשר הפסטה מוכנה שומרים מעט ממי הבישול, מסננים ומחזירים לווק.

בוזקים פטרוזיליה ומעבירים לצלחות הגשה.

בוזקים פירורי פאנקו בשמן זית.

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x