מתכון עלי גפן ממולאים בטונה

כותב המתכון: סטארקיסט

 

מצרכים: 

להכנת 6 עלי גפן ממולאים:
1 קופסא טונה סטארקיסט 160 גר' בשמן/במים
6 עלי גפן טריים
1 כף מיץ לימון טרי 

חופן תערובת עשבי תיבול טריים:
פטרוזיליה, עירית ושמיר קצוצים דק 
מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם

 

אופן ההכנה: 

בקערה מפוררים את נתחי הטונה, מוסיפים את מיץ הלימון, עשבי התיבול, המלח והפלפל. 
מערבבים היטב. בעזרת כפית ממלאים את עלי הגפן בתערובת הטונה, מגלגלים ומקפלים.

ערך קלוריות ליחידה:
כ- 30 קלוריות (טונה במים)
כ- 45 קלוריות (טונה בשמן)

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x