מתכון עלי גפן ממולאים בטונה
כותב המתכון: סטארקיסט
מצרכים:
להכנת 6 עלי גפן ממולאים:
1 קופסא טונה סטארקיסט 160 גר' בשמן/במים
6 עלי גפן טריים
1 כף מיץ לימון טרי
חופן תערובת עשבי תיבול טריים:
פטרוזיליה, עירית ושמיר קצוצים דק
מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם
אופן ההכנה:
בקערה מפוררים את נתחי הטונה, מוסיפים את מיץ הלימון, עשבי התיבול, המלח והפלפל.
מערבבים היטב. בעזרת כפית ממלאים את עלי הגפן בתערובת הטונה, מגלגלים ומקפלים.
ערך קלוריות ליחידה:
כ- 30 קלוריות (טונה במים)
כ- 45 קלוריות (טונה בשמן)