מתכון אומלט טונה בשיטה מהפכנית
כותב המתכון: תום פרנץ, זוכה מאסטר שף 3
מצרכים:
12 ביצים
2 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן
כוס גבינה צהובה מגוררת
כוס גבינה בולגרית מפוררת
2 פלפלים צבעניים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
בצל סגול קצוץ
כוס פטריות פרוסות
2 כפות רוטב פסטו
1/2 כוס טבעות זיתים שחורים
1/2 כוס גרעיני תירס מתוק
כף פטרוזיליה קצוצה
כף כוסברה קצוצה
כף אורגנו קצוץ
1/2 כפית צ'ילי גרוס
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מסדרים את התוספות על השולחן בקעריות. לכל מנה שוברים 2 ביצים, מעבירים לשקית רוכסן ומערבבים קלות (נזהרים לא לפצוע את השקית).
'מלבישים' את השקית על קערה ומעבירים לתוכה תוספות לפי הטעם. מערבבים היטב, כך שהתוספות תתמזגנה באופן אחיד.
מתבלים בתבלינים לפי הטעם.
משטחים את השקית ודואגים להוציא ממנה את הואקום, וסוגרים בעדינות.
מרתיחים מים בסיר, כאשר המים מבעבעים, מכניסים את השקיות המוכנות, ומבשלים כ10-13 דקות.
מוציאים את השקיות ומניחים את תוכנן בצלחת הגשה.
מגישים עם ירקות טריים
שתף