ספייסי טונה על קריספי רייס

מצרכים:

•חבילת טונה
•2 כפות מיונז
•קורט צילי גרוס
•בצל ירוק
•כף סריראצה
•פלפל ירוק

לאורז-
•כוס אורז עגול/ריזוטו
•כוסות מים
•כפית מלח
•כפית סוכר
•2 כפות חומץ אורז

הוראות הכנה:

שוטפים היטב את האורז ומסננים . שמים את האורז בסיר ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים , מבשלים את האורז על אז קטנה עם מכסה סגור למשך 25 דקות , מניחים להצטנן עשר דקות .
לאחר שהאורז התקרר מעט משטחים בתבנית עם נייר אפיה את האורז .
מסדרים את האורז כל כל התבנית , מעל מניחים עוד נייר אפייה ומהדקים את האורז היטב בעזרת הידיים .
מכניסים למקרר ל3 שעות לפחות .

בנתיים בקערה שמים את כל מצרכי הספייסי טונה ומערבבים .
כשהאורז מוכן , מוציאים מהמקרר ובעזרת סכין רטובה חותכים לקוביות . מטגנים את קוביות האורז במחבת קטנה עם שמן בגובה של כחצי סמ שמן .
מטגנים מ2 הצדדים עד שמזהיב ומעבירים לרשת או נייר סופג .

שמים מעל הקריספי רייס המוכנים את הספייסי טונה , מניחים פלפל ירוק / אפשר גם אדום ומפזרים צילי גרוס ומגישים.

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x