מתכון לזיווה עם טונה

מרכיבים:

2 יח' מלוואח

1/2 חבילת טונה מסוננת

50 גרם גבינת פרמזן מגוררת

ההכנה:

  1. מערבבים את הטונה עם הפרמזן

  2. מניחים 2 יחידות מלוואח בצורה חופפת מניחים לאורך שני המלוואח המחוברים טונה עם פרמזן ומגלגלים לגלילה מהודקת.

  3. מניחים על נייר אפייה ומקפלים מעט את שני הצדדים לצורת חצי ירח

  4. אופים עד שמשחים כ- 25 דקות ב- 180 מעלות

  5. מגישים לצד ביצה קשה, סחוג וירקות

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x