• סדנאות לקהל המקצועי

    חברת סטארקיסט שמחה לשתף פעולה עם גופי הבריאות והדיאטנים המובילים בישראל, ולהעביר לקהל המקצועי סדנאות העשרה בעלות תוכן מקצועי ומגוון מעולם הדגים.
    המשתתפים בפעילות נהנים מסדנת בישול חווייתית לצד מתכונים וטיפים מגוונים לבישול בריא וטעים עם טונה – המועברת על ידי השף ניקי גרנר.
    עוד בסדנא – הרצאת טכנולוג מזון על תהליכי הדייג, הייצור ובקרת האיכות של מוצרי סטארקיסט. 
    ההרצאה המקצועית המרכזית מועברת על ידי הדיאטנית הקלינית רותי אבירי, וסוקרת בהרחבה את המחקרים העדכניים ביותר בתחום צריכת הדגים ובפרט את נושא בטיחות צריכת הדגים על ידי אוכלוסיות כגון נשים בהריון, מניקות וילדים, שנעשו בעולם בשנים האחרונות.
    עד כה נהנו מן הסדנאות גופי בריאות שונים כמו, בית החולים שערי צדק, בית החולים שניידר, דיאטניות מחוז מרכז של שירותי בריאות כללית, דיאטניות מחוז י-ם קופ"ח מאוחדת ודיאטניות מחוז מרכז קופ"ח מאוחדת.
    כמו כן עברו את הסדנה לעשרות דיאטניות פרטיות במשרדי סטארקיסט.

    להרשמה לסדנה, ניתן לפנות לשירות הלקוחות,  1-800-399-779

     

    המלצות:


     

    בית חולים סורוקה, קופ"ח כללית
    רצינו להודות לכול צוות סטארקיסט טונה אשר ביקר אותנו בתאריך 16.11.14 בבית חולים סורוקה. 
    היה פשוט נהדר, ההרצאות היו מעשירות ומעניינות, בכול הקשור לשף רמת הארגון הייתה יוצאת מן הכלל. חשבתם על הכול מרמת המפית, הכלים החד פעמיים ואפילו קבל מעריך. רונית גלב
    "הסדנה היתה כייפית מקיפה, למדתי שאפשר לעשות הרבה יותר דברים עם טונה אבל יותר מכל קבלתי מידע מקצועי (ע"י הדיאטנית) שבטוח ישמש אותי מבחינה מקצועית " עדינה בן אהרון, מנהלת יחידת התזונה והדיאטה סורוקה
    לגבי ההרצאות- נכנס בזמן עקב דיונים תמידיים במדיה על בעד/נגד טונה. למדתי דברים חדשים, על הזנים השונים, תכולת בשר שונה, מאיפה הגיעו הדעות השונות-בהחלט מלמד ורציני"  שולה ויטקו
    "תודה רבה על הסדנה המדעית מאירת העיניים וטעימות מעוררות התיאבון.בהחלט למדתי דברים חדשים והיה לי קל יותר לתת תשובות למטופלים השואלים. תמשיכו בעשייה ומתן מענה מדעי ומלמד"  מעיין רצון 

     


     

     
    מרכז רפואי שערי צדק 
    ברצוני להודות על ישיבות מקצועיות מעניינות ומפרות 
    לצוות הרב מקצועי שהפך ישיבת למידה לחוויה מקסימה.
    ברצוני לציין שהופתעתי לראות שבסטארקיסט יש מקום חשוב ותשומת לב רבה לייצור נאות ועל פי תקנים מחמירים.
    כדיאטנית הממליצה על דגים מרגיע לדעת שבריאות הציבור מהווה חלק מחשיבה בייצור.
     בישיבות נחשפנו למגוון המוצרים ללא שומן , 5% , או טונה דלה במלח.
    מגוון המאפשר למטופלינו ליהנות ממוצר איכותי אך מותאם לצרכיו. 
    ראוי לציין שאני רואה חשיבות רבה בשילובה של דיאטניות בתעשיית מזון בכלל ובסטארקיסט בפרט. 
    גילתי עניין רב במקומה ותפקידיה. 
    גם לשף היה מקום שהפך את המפגש לטעים וחוויתי.
    להמשך שיתוף פעולה 
    בברכה 
    עינת בדיחי
    מנהלת שירות הדיאטה מרכז רפואי שערי צדק, דיאטנית מחוזית בירושלים קופ"ח מאוחדת
     

     


     

     
    מרכז רמב"ם – הקריה הרפואית לבריאות האדם
    ברצוננו להודות על הסדנה המעשירה והמלמדת שהעברתם לצוות בשבוע שעבר.
    הרצאתה המקצועית והיסודית של רותי אבירי תרמה ידע רב וחדשני בתחום הדגים בכלל והטונה בפרט. אין ספק שמידע זה ישמש את הדיאטניות בהמשך. אנו מבקשים להעביר לה את תודתינו.
    גם סדנת השף נתנה רעיונות יישומיים ולא שיגרתיים לשימוש בטונה, וכמובן הוסיפה טעם טוב - תרתי משמע לפעילות 
    ד"ר גילה רוזן
    מנהלת המחלקה

     


up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search