פסטונה ברוטב עגבניות
פסטונה ברוטב עגבניות
פסטונה ברוטב עגבניות

כותב המתכון: סטארקיסט


מצרכים:

ל- 4 מנות:
500 גר' ספגטי 
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות 
1 גזר בינוני, חתוך לקוביות קטנות 
עלי בזיליקום מ3 גבעולים
4 עגבניות גדולות 
פטרוזיליה
1 כפית סוכר
1 קופסת טונה בשמן זית
כף גדושה של תרכיז עגבניות

אופן ההכנה:

לטגן את השום הקצוץ בשמן הזית מהקופסה – טיגון קצר. 
להוסיף את הבצל ואת הגזר חתוכים לקוביות קטנות. לטגן עד שהבצל מזהיב מעט. להוסיף את הטונה. 
להוסיף את העגבניות חתוכות ומעוכות ואת תרכיז העגבניות. להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, הבזיליקום ואת הסוכר. לבשל 20 דקות (ניתן לבשל את הרוטב מראש). לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה בשפע של מים רותחים. לסנן היטב ולערבב עם הרוטב. 

להגיש מיד! 

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search