פלוטים גבינת עיזים עם סלט טונה
פלוטים גבינת עיזים עם סלט טונה
פלוטים גבינת עיזים עם סלט טונה

כותב המתכון: עומר מילר


מצרכים:

 

  • סלט טונה:
  • טונה סטארקיסט בלימון
  • חצי בצל קטן, קצוץ
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס בצל ירוק, קצוץ
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • 1/4 כוס שמיר, קצוץ
  • 1 כפית פלפל חריף, קצוץ
  • מיץ מלימון סחוט
  • 8 כפות יוגורט עיזים עדין
  • 1 כפית זחוק לימון 
  • מסננים את הטונה מהמים. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הסלט. ניתן להחליף את היוגורט במיונז הקלאסי

  • פלוט גבינה ועיזים בטאבון:
  • 700 גרם קמח 
  • 150 גרם קמח שיפון
  • 600 מ"ל מים
  • 10 גרם משפר אפיה
  • 100 זיתי קלמטה מגורענים
  • 100 גרם גבינת אמנטל חתוכה לקוביות
  • 200 גרם גאודה חתוכה לקוביות
  • 2 שיני שום קצוצות 
  • 25 גרם שמרים טריים
  • כף מלח

 

 

אופן ההכנה:

  • מערבבים את הקמח, שיפון, מים, משפר אפיה, גבינת אמנטל והשמרים ולשים כ10 דקות
  • מוסיפים את המלח ולשים דקה נוספת ולבסוף את הזיתים השום והגאודה.
  • מערבבים כדקה עד השתלבותם בתערובת הבצק
  • מניחים למנוחה בקערת המיקסר לשעה.
  • מחלקים ל10 יחידות, מגלגלים כל אחת מהם לגלילי צר וארוך באורך של עד 25 ס"מ
  • מתפיחים כשעה, ואופים בטאבון ב-220 מעלות עד 15 דקות
  • לאחר האפיה מברישים בשמן זית
  • הרכבה -  מניחים את סלט הטונה על הפלוטים

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search