אנצ'ילדה טונה מקסיקנית
אנצ'ילדה טונה מקסיקנית
אנצ'ילדה טונה מקסיקנית

כותב המתכון: Ynet


מצרכים:

לצפיה במתכון ובסרטון ב-ynet לחצו כאן

 

 
(ל-6 מנות):
8 טורטיות בינוניות
למלית -
3 קופסאות טונה עם פלפל חריף, מסוננות היטב מנוזלים
1/2 1 כוסות תירס קפוא
2 גבעולי בצל ירוק, פרוסים לעיגולים דקים (גם החלק הלבן)
1/3 כוס כוסברה, קצוצה דק
לסלסה -
1 קופסה (800 גר') עגבניות מרוסקות
1 כף שמן זית
1 כפית גדושה ממרח צ'יפוטלה (אריסה, סחוג או כל רוטב חריף)
1 כפית סוכר
3-2 שיני שום, קצוצות דק
מלח ופלפל שחור גרוס
לציפוי -
2/3 שקית (200 גר') גבינת מוצרלה, מגוררת


 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכינים את הסלסה - מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. טועמים ומתקנים תיבול.
מכינים את המלית - מערבבים טונה, תירס, בצל ירוק, כוסברה ו-1/3 כוס מהסלסה בקערה גדולה.
מרכיבים את האינצ'ילדה ואופים - יוצקים שליש כוס מהסלסה לתבנית.
מחממים כל טורטיה במחבת טפלון כמה שניות מכל צד כדי להגמיש אותה.
מניחים על השליש התחתון של כל טורטייה 3-2 כפות מהמלית ומגלגלים לגליל הדוק.
מסדרים את הגלילים בתבנית. יוצקים את שאר הסלסה ומפזרים גבינת מוצרלה.
אופים בתנור החם 30-25 דקות עד שהמוצרלה זהובה. 

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search