זהרה טונה
זהרה טונה
זהרה טונה

כותב המתכון: שף ג'ול שלופי ושף ניקי גרנר


מצרכים:

2  ק"ג כרובית נקייה מחולקת לפרחים 
5  קופסאות טונה סטארקיסט בלימון ופלפל חריף (מסוננות) 
250  מ"ל שמן זית 
2  יחידות מיץ וגרידה של לימון 
1  אגודה נענע קצוצה 
יחידות מלח גס לפי הטעם
 פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 220 מעלות, משמנים ומתבלים במלח ופלפל את הכרובית, צולים בתנור כ 20 דקות.
מכניסים למעבד מזון: טונה, מיץ לימון, גרידת לימון, שמן זית, מלח ופלפל ומעבדים לרוטב במרקם חלק.
מוסיפים לרוטב את הנענע הקצוצה ומוזגים על הכרובית החמה

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search