סלט בורגול עדשים וגזר בתוספת נתחי טונה בהירה בשמן זית כתית מעולה
סלט בורגול עדשים וגזר בתוספת נתחי טונה בהירה בשמן זית כתית מעולה
סלט בורגול עדשים וגזר בתוספת נתחי טונה בהירה בשמן זית כתית מעולה

כותב המתכון: פרידה רז


מצרכים:

  • 1 קופסא נתחי טונה סטארקיסט ב"שמן זית כתית מעולה"
  • 2 כוסות בורגול מושרה במים חמים
  • 1 כוס עדשים חומות
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 גזר קלוף ומגורד
  • 3 כוסות מים רותחים
  • מלח
  • פלפל
  • כמון

אופן ההכנה:

  • להשרות את הבורגול במים חמים כשעה. לשטוף ולסנן היטב.
  • לטגן את הבצלים עד שמזהיבים. להוסיף את העדשים והמים. 
  • להרתיח, להוסיף מלח, פלפל וכמון ולנמיך לאחר הרתיחה.
  • לבשל במשך 30 דקות להוסיף את הבורגול והגזר. לערבב ולכבות. 
  • להשאיר מכוסה במשך 10 דקות, להוסיף את נתחי הטונה ולערבב קלות.

  • עוד כריכים וסלטים

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search