רולדת טונה
רולדת טונה
רולדת טונה

כותב המתכון: בת ציון


מצרכים:

1. חבילת בצק עלים

1. קופסת שימורים טונה של סטארקיסט (מסוננת מנוזלים)

 1. קופסת שימורים פטריות חתוכות (מסוננת מנוזלים)

1. גזר מגורד בפומפיה

1 קישוא מגורד בפומפיה 

1 בצל קצוץ

1 כף רוטב סויה

 

1 ביצה להברשה

שומשום 

אופן ההכנה:

להפשיר את הבצק במקרר עד שרך אך לא רך מדי כדי שניתן יהיה לעבוד איתו בקלות

 

במחבת לטגן את הבצל, כשמזהיב להוסיף את הגזר והקישוא המגורדים ולטגן עוד כ2 דקות. להוסיף את הפטריות ולטגן עוד 2 דקות. בשלב זה מוסיפים את הטונה והסויה ומנמיכים את האש כדי שיתבשל במשך כ3  דקות.

 

פורסים את בצק העלים ושמים את התערובת בפס צר באמצע- יש להשאיר שוליים מ2 הצדדים של כ 4 -5 ס"מ. את השוליים חותכים לפסים (בעובי של כ1 ס"מ )אלכסוניים כלפי מטה . קולעים את הפסים מעל התערובת ( יש לי תמונה של התהליך אם צריך) מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל. אופים בחום של 180 למשך כ40 דקות עד להזהבה

 

מומלץ להגיש בתוספת רוטב צילי מתוק

 

בתאבון!!! 

 

 

  • עוד מתכוני גולשים

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search