תפוחי אדמה ממולאים טונה עם פלפל חריף
תפוחי אדמה ממולאים טונה עם פלפל חריף
תפוחי אדמה ממולאים טונה עם פלפל חריף

כותב המתכון: סטארקיסט


מצרכים:

  • 6 מנות
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים בקליפתם
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • מלח ופלפל שחור גרוס

למילוי:
  • קופסת טונה עם פלפל חריף של 'סטארקיסט' מסוננת משמן
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים ביצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
 

אופן ההכנה:

  • שוטפים את התפודים ועוטפים כל אחד בנייר אפייה ונייר אלומיניום, אופים בתנור מחומם ל 200- מעלות כ 45- דקות עד שהתפודים רכים.
  • מוציאים מהתנור ופותחים את הניירות.
  • בעזרת כף מרוקנים חלק מתוכן התפודים כך שייווצר מקום למילוי.
  • מועכים את תוכן התפודים ומערבבים בקערה את חומרי המילוי עם תוכן התפודים.
  • מערבבים בקערית שמן, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל.
  • מברישים את התפודים מבפנים ומבחוץ בתערובת התיבול.
  • ממלאים את התפודים במלית ומחזירים לתנור ל 15- דקות ב 190- מעלות עד שהמילוי מתייצב והתפודים משחימים מעט.

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search