תפוחי אדמה ממולאים טונה עם פלפל חריף
תפוחי אדמה ממולאים טונה עם פלפל חריף
תפוחי אדמה ממולאים טונה עם פלפל חריף

כותב המתכון: סטארקיסט


מצרכים:

  • 6 מנות
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים בקליפתם
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • מלח ופלפל שחור גרוס

למילוי:
  • קופסת טונה עם פלפל חריף של 'סטארקיסט' מסוננת משמן
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים ביצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
 

אופן ההכנה:

  • שוטפים את התפודים ועוטפים כל אחד בנייר אפייה ונייר אלומיניום, אופים בתנור מחומם ל 200- מעלות כ 45- דקות עד שהתפודים רכים.
  • מוציאים מהתנור ופותחים את הניירות.
  • בעזרת כף מרוקנים חלק מתוכן התפודים כך שייווצר מקום למילוי.
  • מועכים את תוכן התפודים ומערבבים בקערה את חומרי המילוי עם תוכן התפודים.
  • מערבבים בקערית שמן, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל.
  • מברישים את התפודים מבפנים ומבחוץ בתערובת התיבול.
  • ממלאים את התפודים במלית ומחזירים לתנור ל 15- דקות ב 190- מעלות עד שהמילוי מתייצב והתפודים משחימים מעט.

בלי בשר, בלי עוף ובלי יין. תשעה ימים שמאתגרים את הלב ואת התודעה היהודית ומאתגרים קולינרית מאות אלפי אימהות. קרוב לאלפיים שנים שהימים האלה ממתינים בשקט של חסר. תמי פיליפ מגישה ארבעה מתכונים לתשעה ימים ותפילה אחת לגאולה קרובה.


  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search