קרפצ'יו סלק  ופילה מקרל מעושן
קרפצ'יו סלק  ופילה מקרל מעושן
קרפצ'יו סלק ופילה מקרל מעושן

כותב המתכון: עיתון לאשה


מצרכים:

2 סלקים בינוניים, קלופים וחתוכים לפרוסות דקות מאוד (מומלץ במנדולינה)
2 קופסאות פילה מקרל מעושן סטארקיסט, מסונן (לשמור את השמן בצד)
200 גרם עלי בייבי או מיקרו בייבי

לרוטב:
2 כפות שמן מקופסאות המקרל המעושן
1 כף שמן זית
1 כף לימון
1 כף חומץ בלסמי
מלח גס ופלפל שחור

אופן ההכנה:

בקערה קטנה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. 
בקערה גדולה מערבבים את הסלק 1 כפית מלח גס,  מעט פלפל שחור ו2/3- מכמות הרוטב. 
בקערה נוספת מערבבים את עלי הבייבי עם הרוטב שנותר וממליחים מעט. 
ההגשה: מסדרים את פרוסות הסלק על צלחת גדולה. מניחים במרכז את עלי הבייבי, מוסיפים מעל את נתחי המקרל המעושן ומגישים. 

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search