סלט פילה הרינג מעושן שמנת חמוצה ותפוח עץ ירוק
סלט פילה הרינג מעושן שמנת חמוצה ותפוח עץ ירוק
סלט פילה הרינג מעושן שמנת חמוצה ותפוח עץ ירוק

כותב המתכון: שף ניקי גרנר
צילום: שרית גופן
סטיילינג: דלית רוסו


מצרכים:
4 יחידותפילה הרינג מעושן  מסונן
500 גרם תפוח עץ ירוק חמצמץ
2 גביעים שמנת חמוצה
1 אגודה עירית (כ-50 גרם)
2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים
2 כפות צלפים
1 סלסלה נבטי צנונית או ברוקולי

אופן ההכנה:

  1. חותכים תפוח לרבעים מנקים מגרעינים ופורסים לפרוסות דקות
  2. קוצצים עירית גס.
  3. מערבבים בקערה את השמנת החמוצה והחרדל למרקם אחיד.
  4. מניחים בקערת הגשה נתחים של פילה הרינג, עירית, צלפים ותפוחי עץ, מוזגים מעל את רוטב השמנת-חרדל, ומפזרים נבטים מעל.

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search