פילה טונה מעושן תפוז חמוציות רוקט ומקדמיה
פילה טונה מעושן תפוז חמוציות רוקט ומקדמיה
פילה טונה מעושן תפוז חמוציות רוקט ומקדמיה

כותב המתכון: שף ניקי גרנר
צילום: שרית גופן
סטיילינג: דלית רוסו


מצרכים:
4 יחידות פילה טונה מעושן מסונן
10 יחידות תפוזים
500 גרם רוקט
100 גרם חמוציות
100 גרם אגוזי מקדמיה קלופים
120 גרם שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. מפלטים את התפוזים:
  2. מסירים את שתי קצבות התפוז ומגלים את בשר הפרי.
    1. מעמידים את התפוזים על קרש חיתוך, חותכים לאורך קימור התפוז, במקום שבו מסתיים בשר הפרי ומתחיל החלק הלבן ( הציפה ) כדי לחשוף לחלוטין את הבשר.
    2. בעזרת סכין קטנה חותכים ומוציאים את פלחי התפוז
    3. סוחטים לקערה קטנה את המיץ שניתן לסחוט משאריות התפוז.
  3. להכנת הרוטב מוזגים את שמן הזית, המלח והפלפל לקערת מיץ התפוזים באיטיות, תוך כדי ערבוב בעזרת מטרפה חשמלית או ידנית.
  4. מפוררים את פילה הטונה לקערת רוטב התפוזים, מוסיפים את עלי הרוקט, אגוזי המקדמיה והחמוציות ומערבבים בעדינות .

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search