שיפודי קסדייה סלמון מעושן וקצ'קבל
שיפודי קסדייה סלמון מעושן וקצ'קבל
שיפודי קסדייה סלמון מעושן וקצ'קבל

כותב המתכון: שף ניקי גרנר
צילום: שרית גופן
סטיילינג: דלית רוסו


מצרכים:
4 יחידות פילה סלמון מעושן מסונן
10 יחידות טורטייה קטנות
300 גרם קצ'קבל מגורד
2 יחידות אבוקדו בשלים
1 יחידה בצל סגול
3 יחידות עגבניות תמר בשלות
1 יחידה פלפל אדום
4 שיניים שום כתוש
1 אגודה כוסברה
טבסקו
שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
30 יחידות שיפודי "יקיטורי" מעץ

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
  2. קוצצים את הבצל קיצוץ דק.
  3. מכינים ממרח מהאבוקדו בעזרת מזלג מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל ומוסיפים את הבצל הסגול הקצוץ.
  4. מכניסים למעבד מזון: עגבניות, פלפל אדום, כוסברה, שום, שמן זית, מלח ופלפל יוצרים סלסה גסה, לא מעבדים יתר על המידה.
  5. מורחים על כל טורטייה ממרח אבוקדו, מפוררים מעל מעט מהפילה סלמון, קצ'קבל, סלסה אדומה וכמה טיפות טבסקו.
  6. מגלגלים כל טורטייה ומשפדים את הגליל ב 3 שיפודי יקיטורי במרווחים שווים. חותכים בין שיפוד לשיפוד בעזרת סכין חדה, מניחים את הפרוסות המשופדות על גבי תבנית האפייה ואופים כ 20 דקות.



  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search