כל מה שטוב בטונה

מתכונים מנצחים

starkist_chef_page_11.8-z

ספגטי בולונז עם טונה

כותב המתכון: השף סטפן

מצרכים:
הכנה ל- 4 מנות:
500 גר' ספגטי
1 קופסת טונה בשמן
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 גזר בינוני, חתוך לקוביות קטנות
ענף אחד של סלרי עלים – קצוץ
4 עגבניות גדולות
2 כוסות יין לבן
פטרוזיליה
1 כפית סוכר
2 כפות שמן
2 סרדינים
כף גדושה של תרכיז עגבניות

אופן ההכנה:
1.לטגן את השום הטחון בשמן זית – טיגון קצר.

2.להוסיף את הבצל, את הגזר ואת הסלרי, חתוכים לקוביות קטנות. לטגן עד שהבצל מזהיב מעט. להוסיף את היין הלבן ולצמצם את הנוזלים על אש גבוהה. להוסיף את הטונה ואת הסרדינים לשאר המרכיבים.

3.להוסיף את העגבניות חתוכות ומעוכות ואת תרכיז העגבניות. להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה ואת הסוכר. לבשל 20 דקות (ניתן לבשל את הרוטב מראש). לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה בשפע של מים רותחים. לסנן היטב ולערבב עם הרוטב.

להגיש מיד!

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x