פיצה ללא גלוטן
פיצה ללא גלוטן
פיצה ללא גלוטן

כותב המתכון: סטארקיסט


מצרכים:

לבצק - 2 פיצות בתבנית גדולה:

  • 2 ביצים
  • 1 גבינת טוב טעם (250 גרם)
  • 2 כפות שמרים יבשים - חשוב להשתמש בשמרים יבשים.
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס קמח סויה
  • 1 ורבע כוסות קמח טפיוקה
  • ¼ כוס קמח חומוס

 רוטב עגבניות

  • 1 קופסת רסק עגבניות קטנה
  • 4 כפות שמן זית
  • ¼ כוס מים פושרים
  • קורט מלח
  • קורט אורגנו (לא חובה)
  • 2 שיני שום כתושות (לא חובה).
  • 1 קופסא טונה סטארקיסט בהירה בשמן - מסוננת

 

אופן ההכנה:

בצק

  • ללוש לבצק אחיד על מהירות נמוכה בעזרת וו מלוש. ברגע שהבצק מתגבש להפסיק את הלישה על מנת למנוע פירוק של העמילן והפיכת הבצק למשחתי, שימו לב כי הבצק יתפח רק אחרי הרידוד.
  • לחלק את הבצק לחצי – לכדרר ולרדד על ניר אפיה ולהמתין לתפיחה של רבע שעה.
  • לאפות בחום של 200 מעלות - בין חמש לשבע דקות.
  • לקרר את הבצק במשך 5 דקות.
  • למרוח רוטב עגבניות איכותי ולפזר גבינה (ותוספות).
  • לאפות החום של 200 מעלות עד שהגבינה מבעבעת ומקבל גוון זהוב.

רוטב

  • מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה, מומלץ לתת לרוטב "לנוח" 10 דקות לפני השימוש

 

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search