ספגטי בולונז עם טונה
ספגטי בולונז עם טונה
ספגטי בולונז עם טונה

כותב המתכון: השף סטפן


מצרכים:
הכנה ל- 4 מנות:
500 גר' ספגטי
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 גזר בינוני, חתוך לקוביות קטנות
ענף אחד של סלרי עלים - קצוץ
4 עגבניות גדולות
2 כוסות יין לבן
פטרוזיליה
1 כפית סוכר
2 כפות שמן
1 קופסת טונה עם פלפל חריף
2 סרדינים
כף גדושה של תרכיז עגבניות

אופן ההכנה:
1.לטגן את השום הטחון בשמן זית – טיגון קצר.

2.להוסיף את הבצל, את הגזר ואת הסלרי, חתוכים לקוביות קטנות. לטגן עד שהבצל מזהיב מעט. להוסיף את היין הלבן ולצמצם את הנוזלים על אש גבוהה. להוסיף את הטונה ואת הסרדינים לשאר המרכיבים.

3.להוסיף את העגבניות חתוכות ומעוכות ואת תרכיז העגבניות. להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה ואת הסוכר. לבשל 20 דקות (ניתן לבשל את הרוטב מראש). לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה בשפע של מים רותחים. לסנן היטב ולערבב עם הרוטב.

להגיש מיד!

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search