סנייה טונה וחצילים
סנייה טונה וחצילים
סנייה טונה וחצילים

כותב המתכון: השפית איילת אור


מצרכים:
9 פרוסות חציל אפויות (למרוח בשמן זית פרוסות חציל בעובי 1 ס"מ ולאפות בתנור)
3/4 כוס טחינה מוכנה סמיכה מעט אבל שעדיין אפשר יהיה לשפוך אותה למילוי
2 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן קנולה, מסוננות
1 בצל לבן קצוץ
4 כפות אגוזי מלך קצוצים גס
4 כפות פטרוזיליה מעט מוסקט טחון
1 כפית תבלין "ראס אל חנות" (לא חייב)

אופן ההכנה:
1.להניח בתבנית את פרוסות החציל, למרוח בשמן זית ולאפות 10 דקות בחום של 200 מעלות. לערבב את מרכיבי המילוי יחד. להניח פרוסת חציל אפויה ומעליה שכבת מילוי.

2.להניח עוד פרוסת חציל ועוד שכבת מילוי, לסגור בפרוסת חציל מלמעלה. לזלף מעל הכל טחינה ומעט אגוזים לקישוט, לאפות את "המגדל" בתנור (10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות)

*להגיש עם סלט צבעוני
*סלט צבעוני: גזר, סלרי, פלפל ירוק חתוכים לרצועות דקיקות, מתובל בשמן זית, מיץ לימון ומלח.

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search