נתחי טונה מוגשים עם קפונטה סלט ירקות מבושלים וצלפים בסגנון איטלקי
נתחי טונה מוגשים עם קפונטה סלט ירקות מבושלים וצלפים בסגנון איטלקי
נתחי טונה מוגשים עם קפונטה סלט ירקות מבושלים וצלפים בסגנון איטלקי

כותב המתכון: ביה"ס לקולינאריה "בישולים"


מצרכים:
1 בצל סגול
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 זוקיני
1 חציל קטן
1 קופסת עגבניות קלופות (איטלקי) - 400 גרם כולל נוזלים 240 גרם נטו.
3 שיני שום כתושות
1 כף חומץ
2 כפות שמן זית
2 קופסאות טונה סטארקיסט 5% בטעמי עשבי תיבול
חבילת רוקט
10 עגבניות שרי

אופן ההכנה:
1. מכינים את הקפונטה: חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות ואחידות. מטגנים במעט שמן זית תחילה את הבצל והפלפלים עד שמתרככים, לאחר מכן את הקישואים והחצילים. מסננים את הירקות מעל מסננת כחצי שעה.

2. מתבלים את הירקות בחומץ מלח ופלפל ומוסיפים את הצלפים.

3. מסדרים בצלחת הגשה מעט מהירקות, מפזרים נתחי טונה מעל ומגישים עם מספר עגבניות שרי חתוכות ועלי רוקט מתובלים במעט שמן זית ומלח. מגישים מיד.

  • עוד כריכים וסלטים

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search