מוסקה במילוי נתחי טונה במים
מוסקה במילוי נתחי טונה במים

מוסקה במילוי נתחי טונה במים

כותב המתכון: פרידה רז


מצרכים:

  • 2 קופסאות נתחי טונה במים
  • 3 חצילים בינונים פרוסים לפרוסות
  • 3 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
  • 800 גרם רוטב פסטה / רוטב עגבניות לבישול
  • שמן זית להברשת החצילים ותפוחי האדמה
  • מלח
  • פלפל
רוטב בשמל:
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות קמח
  • 1 כוס חלב
  • 50 גרם פרמזן מגורד
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

  • לחמם תנור ל-200 מעלות. להניח על נייר אפיה חצילים ותפוחי אדמה, להבריש בשמן זית ולצלות במשך 30 דקות.
  • לסדר בפיירקס שכבת תפוחי אדמה. לשפוך מעט מהרוטב, מעל נתחי טונה, שוב רוטב ומסיימים בחצילים.
  • לשפוך מעל רוטב בשמל, לכסות בנייר כסף ולאפות במשך 40 דקות ב-180 מעלות.

רוטב בשמל:
  • לחמם בסיר את השמן. להוסיף קמח ולבחוש. 
  • להוסיף חלב ולבחוש את קבלת רוטב חלק. לתבל במלח, פלפל וגבינה.

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search