לחמניות במילוי סלט טונה פיקנטי
לחמניות במילוי סלט טונה פיקנטי
לחמניות במילוי סלט טונה פיקנטי

כותב המתכון: שף ניקי גרינר


מצרכים:

למילוי:
3  קופסאות טונה פלפל חריף מסוננות (יש לשמור את השמן להכנת הבצק)
2  תפוחי אדמה מבושלים בקליפה, מצוננים מקולפים חתוכים לקוביות
 3 ביצים קשות מקולפות קצוצות
1  אגודת כוסברה קצוצה
חצי כוס זיתי קלמטה מגולענים קצוצים
4  לימונים כבושים קצוצים
2  כפות צלפים קטנים מאד מסוננים היטב 
2  כפות עריסה חריפה או מתוקה לפי הטעם
2  פילה אנשובי קצוץ
 
לבצק:
1 חבילת בצק עלים מופשרת ומוכנה למילוי או חבילת ריבועי בצק עלים
1 ביצה

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל חומרי המלית.
  • מחממים תנור ל 220 מעלות.
  • מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה.
  • מחלקים את הבצק ל 20 ריבועים, ממלאים כל ריבוע ב3 כפות מהתערובת וסוגרים עם אצבעות רטובות לכדור. 
  • מניחים את הכדורים על תבנית האפיה.
  • מורחים ביצה טרופה על כל לחמניה ואופים במשך כ 15 דקות או עד שיזהיב.
  • אפשר להגיש חם או בטמפרטורת החדר.

  • עוד כריכים וסלטים

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search