כריך מפנק
כריך מפנק
כריך מפנק

כותב המתכון: השף רהב הררי


מצרכים:
ג'אבטה מקמח מלא או 2 פרוסות גדולות מכל לחם כבד מקמח מלא כלשהוא
קופסאת טונה בשמן זית/טונה בשמן זית כתית מעולה מסוננת
2 כפות פסטו (עדיף להכין בבית אבל לא חובה..)
כדור גדול של גבינת מוצרלה/אפשר גם קוביה של גבינת פטה
זוקיני ירוק חציל (עדיף בלאדי)
פלפל אדום קלוי וקלוף מתובל בשמן זית, מלח ומיץ לימון (אפשר קנוי בתחמיץ)
כוס תערובת עשבי תבלין רכים, לדוגמא: פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, רוקט/בייבי
גרינס
מיץ מחצי לימון
שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס דק

אופן ההכנה:
1.פורסים את החצילים והזוקיני לאורך ובעובי של 0.5 ס"מ, מברישים אותם בשמן זית, ממליחים מפלפלים וצורבים על מחבת פסים, כשמוכן מוציאים ומקררים(ניתן לשמור במקרר מכוסה בשמן זית למשך שבוע+).

2.פורסים את הלחם ומורחים את הפסטו בנדיבות, מפוררים מעט את הטונה ומניחים על הפסטו,על הטונה שמים כ 2 פרוסות של זוקיני, פרוסת חציל ופרוסת פלפל (אפשר ברצועות גסות).

3.פורסים את הגבינה ומניחים מעל האנטיפסטי, אם מדובר במוצרלה אז מומלץ לטבל בשמן זית ומלח, פלפל, פטה רק בשמן זית. בקערה קטנה מתבלים את העשבים בשמן זית , מלח ,פלפל ומיץ לימון, מערבבים ומניחים מעל הכל, סוגרים את הכריך עוטפים ולוקחים לעבודה..

למפונקים באמת מומלץ להכניס את הכריך לטוסטר משולשים /אובן טוסטר על מקס' למשך 2 דק, זה יתן קראנץ' מגניב ללחם.

  • עוד כריכים וסלטים

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search