פאי טונה
פאי טונה
פאי טונה

כותב המתכון: סטארקיסט


מצרכים:
מתכון לתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ
חומרים לבצק :

3 וחצי כוסות קמח
שמן זית כתית מעולה שסונן מקופסאות הטונה
2 כפיות מיץ לימון
1 כפית מלח
3/4 גביע אשל
חצי כוס עלי בזיליקום

חומרים למילוי :
3 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן זית כתית מעולה (מסוננות – יש לשמור את השמן בצד)
2 ביצים
5 כפיות מיונז
1/2 כוס חלב
4 כפות גבינה צהובה מגוררת
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • מערבלים במיקסר את כל חומרי הבצק לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק לעלה גדול מספיק לתבנית לכיסוי התחתית ודפנותיה.
  • מערבבים את המילוי ויוצקים מעל הבצק, אם נותר בצק ניתן לקשט עם יתרת הבצק את הפאי בחלקו העליון.
  • אופים על חום בינוני 180 מעלות ל45 דקות. בתום 45 הדקות, מורידים את החום לחום נמוך ומשאירים את הפאי לעוד כחצי שעה בתנור. 
  • מגישים חם.

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search