פלפלונים אדומים ממולאים בטונה ועגבניות חריפות
פלפלונים אדומים ממולאים בטונה ועגבניות חריפות
פלפלונים אדומים ממולאים בטונה ועגבניות חריפות

כותב המתכון: ביה"ס לקולינאריה "בישולים"


מצרכים:
החומרים:
צנצנת פלפלים אדומים ננסיים קלופים 250 גר' משומרים בשמן זית
2 קופסאות טונה סטארקיסט 5% בטעם לימון ופלפל
2 בצלצלי שאלוט
4 שיני שום קלופות וכתושות קופסת עגבניות קלופות (תוצרת איטליה).
400 גרם כולל נוזלים, 240 גרם נטו.
2 כפות שמן זית
2 יח' צ'ילי אדום טרי עלים משלושה גבעולי טימין קורט מלח קורט פלפל קורט סוכר (2 גר')
חבילת עלי רוקט
20 גרם שבבי פרמזן

אופן ההכנה:
1. הכינו את רוטב העגבניות: קוצצים את בצלצלי השאלוט, בסיר קטן מניחים כף משמן הזית מאריזת הפלפלים ומטגנים את השאלוט מבלי שישחים, מוסיפים את שיני השום כתושות ומוסיפים לבשל מספר שניות. מוסיפים את תכולת קופסת העגבניות עם הנוזלים שבה, שוברים את העגבניות באמצעות כף עץ. מוסיפים את הטימין, המלח הסוכר והפלפל ומבשלים כ25 דקות על אש נמוכה עד שמסמיך לחלוטין. מצננים.
2. בקערה מערבבים את הטונה עם 4 כפות מרוטב העגבניות וכף שמן מקופסת הפלפלים, מתקנים תיבול.
3. מעבירים את סלט הטונה לשק זילוף ומזלפים לפלפלים. שומרים בקירור עד ההגשה.
4. מסדרים את הפלפלים בצלחות הגשה ומפזרים מעט עלי רוקט ופרמזן. מגישים מיד.

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search