טארט תרד וטונה
טארט תרד וטונה
טארט תרד וטונה

כותב המתכון: השף סטפן


מצרכים:
ל-4 מנות:
4 דפי בצק עלים (8 ס"מ קוטר)
4 חופנים קטנים של תרד
20 פטריות שיטאקי
1 קופסת טונה בשמן קנולה
5 כפות שמנת לבישול (ניתן להשתמש בשמנת צמחית).
5 כפות שמן אגוזים/שמן זית
קליפת לימון מגורדת

לרוטב החרדל:
2 כפות חרדל היינץ
2 כפיות שמנת לבישול (ניתן להשתמש בשמנת צמחית).

אופן ההכנה:
1.לחרוץ ולאפות את בצק העלים בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות.

2.לשטוף את עלי התרד ולהקפיץ בשמן. לקצוץ את הפטריות ולהקפיץ אותן בשמן אגוזים במשך 6 עד 7 דקות (ניתן להשתמש בשמן זית), לתבל במלח ופלפל.

3.לשמור בצד כמות של 8 פטריות לקישוט. להוסיף את השמנת לבישול ואת הטונה המפוררת לשאר המרכיבים, לתבל במלח ופלפל ולבשל 5 דקות. כאשר הבלילה חלקה, להוסיף מעט שמן אגוזים/שמן זית.

הרכבת הפאי:
למלא את הבצק האפוי בתרד.
להוסיף את קרם הפטריות והטונה ואת הפטריות הנוספות שקוצצו.

רוטב חרדל:
לדלל את החרדל בשמנת לבישול, לתבל ולקשט.

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search