אומלט טונה בשיטת מהפכנית
אומלט טונה בשיטת מהפכנית
אומלט טונה בשיטת מהפכנית

כותב המתכון: תום פרנץ, זוכה מאסטר שף 3


מצרכים:

  • 12 ביצים
  • 2 קופסאות טונה 5% בטעם עשבי תיבול - מסוננות
  • כוס גבינה צהובה מגוררת
  • כוס גבינה בולגרית מפוררת
  • 2 פלפלים צבעניים חתוכים לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • בצל סגול קצוץ
  • כוס פטריות פרוסות
  • 2 כפות רוטב פסטו
  • 1/2 כוס טבעות זיתים שחורים
  • 1/2 כוס גרעיני תירס מתוק
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • כף כוסברה קצוצה
  • כף אורגנו קצוץ
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  • מסדרים את התוספות על השולחן בקעריות. לכל מנה שוברים 2 ביצים, מעבירים לשקית רוכסן ומערבבים קלות (נזהרים לא לפצוע את השקית).
  • 'מלבישים' את השקית על קערה ומעבירים לתוכה תוספות לפי הטעם. מערבבים היטב, כך שהתוספות תתמזגנה באופן אחיד.
  • מתבלים בתבלינים לפי הטעם.
  • משטחים את השקית ודואגים להוציא ממנה את הואקום, וסוגרים בעדינות.
  • מרתיחים מים בסיר, כאשר המים מבעבעים, מכניסים את השקיות המוכנות, ומבשלים כ10-13 דקות.
  • מוציאים את השקיות ומניחים את תוכנן בצלחת הגשה.
  • מגישים עם ירקות טריים.

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search