אומלט טונה
אומלט טונה
אומלט טונה

כותב המתכון: אפרת זואי קדם


מצרכים:

2 ביצים
2 חבילות טונה בשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים יחדיו, מעבירים 2 כפות מהבלילה לטיגון בכל פעם, רצוי בשמן זית (זהירות לא לשרוף אותו, נקודת הרתיחה שלו נמוכה יותר משמנים אחרים).
שדרוגים אפשריים: גבינה צהובה, בצל קצוץ מטוגן, בצל ירוק, פטריות מטוגנות.

לבלוג כותבת המתכון לחצו כאן

  • עוד מתכוני גולשים

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search