שבלולי קרפ במילוי גבינת שמנת, טונה מעושנת ועירית
שבלולי קרפ במילוי גבינת שמנת, טונה מעושנת ועירית

שבלולי קרפ במילוי גבינת שמנת, טונה מעושנת ועירית

כותב המתכון: פרידה רז


מצרכים:

ל-40-35 שבלולים
מצרכים לקרפים:
  • 4 ביצים 
  • ¼ כוס מים 
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס חלב 
  • ½   כפית מלח
  • 1 כף חמאה מומסת + מעט חמאה  לשימון המחבת 
למלית:
  • 1 קופסת טונה סטארקיסט בשמן זית כתית מעולה
  • 250 גר‘ גבינת שמנת 
  • עירית קצוצה לפי הטעם 

אופן ההכנה:

אופן ההכנה קרפים: 
  • טורפים את כל  החומרים בקערה עד שנוצרת בלילה חלקה ללא גושים
  • ומכניסים למקרר לשעה 
  • משמנים מחבת טפלון  בחמאה
  • יוצקים חצי מצקת מהבלילה 
  • ומסובבים את המחבת כדי שהבלילה תכסה את כולה בשכבה אחידה ודקה
  • מטגנים עד הופעת בועות  והופכים לצד השני ל-10 שניות
 מלית:
  • מערבבים היטב  בקערה את כל חומרי המלית
הרכבת המנה:
  • מורחים כל  עלה קרפ בשכבה אחידה מהמלית ומגלגלים
  • פורסים את גלילי הקרפים לרוחבם לשבלולים (כמו סושי)
  • ומסדרים בצלחת הגשה.

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search