ספגטי ברוטב עגבניות, אנשובי, טונה ופרמזן
ספגטי ברוטב עגבניות, אנשובי, טונה ופרמזן

ספגטי ברוטב עגבניות, אנשובי, טונה ופרמזן

כותב המתכון: פרידה רז


מצרכים:

ל-5 מנות 
  • 1 קופסת טונה מעושנת
  • 500 גר‘ ספגטי 
  • ½  כוס ממי הבישול של הספגטי 
  • 1 בצל סגול בינוני, קצוץ 
  • 2 שיני שום קצוצות 
  • 2 כפות חמאה 
  • 800 גר‘ עגבניות מרוסקות 
  • כמה עלי בזיליקום
  • 1 כף צלפים 
  • 2 פילטים של אנשובי, קצוצים 
  • מלח ופלפל 
  • 1 כפית סוכר
  • ¼  כוס שמן זית

להגשה
  • גבינת פרמזן מגורדת 
  • עלי פטרוזיליה קצוצים

אופן ההכנה:

  • מבשלים את הספגטי במים  רותחים עם כפית מלח,  מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול לרוטב
  • במחבת גדולה ועמוקה מטגנים את הבצל והשום הקצוצים בשמן הזית והחמאה
  • מוסיפים את העגבניות ואת מי בישול הספגטי, את הטונה, האנשובי, הצלפים, מלח, פלפל, בזיליקום וסוכר 
  • מבשלים עד שהרוטב מסמיך
  • מוסיפים את הספגטי, מערבבים ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת ופטרוזיליה קצוצה מעל.

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search