כפות מסקרפונה עם טונה בקליפת ליים/  מאת הילה אלפרט מתוך התוכנית 'הצד שלו הצד שלה'
כפות מסקרפונה עם טונה בקליפת ליים/  מאת הילה אלפרט מתוך התוכנית 'הצד שלו הצד שלה'

כפות מסקרפונה עם טונה בקליפת ליים/ מאת הילה אלפרט מתוך התוכנית 'הצד שלו הצד שלה'

כותב המתכון: הילה אלפרט


מצרכים:

  • 100 גר' גבינת מסקרפונה
  • 1 טונה ‘של סטארקיסט' בשמן זית כתית מעולה
  • שמן זית באיכות טובה
  • קליפה מליים אחד

 

כפות סביצ'ה עם ליים וברבן
  • 250 גר' פילה של דג מוסר.
  • מיץ מ-2 ליים
  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק דק
  • 1/2 פלפל חריף, טרי מאוד, נקי מגריעינים וקצוץ דק
  • 1.5 כפות ברבן
  • מלח
  • חופן עלי כוסברה קצוצים דק

 

כפות סלסה של מנגו, ליים ועגבניות

סלסה המשחקת בין מתוק של מנגו לחמוץ של הליים ולמרירות קליפתו.

  • 1.5 ליים רחוץ על קליפתו
  • 3 שיני שום קצוצות
  • כוס וחצי עלי נענע נקיים בלי הענפים
  • 3/4 כוס עלי כוסברה,
  • 2 בצל ירוק
  • 1/2 פלפל ירוק חריף חף מזרעים (אפשר גם יותר לאוהבים את הבעירה)
  • שמן זית
  • 2 עגבניות בשלות
  • 2 מנגו קטנים בשלים
  • מלח

 

אופן ההכנה:

למסקרפונה עם טונה בקליפת ליים
מורחים על כפות הגשה מעט מהמסקרפונה באופן שתכסה את פני הכף בעובי של כחצי ס"מ ומנחים על צלחת הגשה. מפזרים מעל מעט מהטונה הקצוצה. יוצקים שמן זית ומגרדים מעל את קליפת הליים.
 
לסביצ'ה עם ליים וברבן
קוצצים דק את בשר הדג המוסר ומניחים בקערה. מערבבים את שאר החומרים, למעט הכוסברה ומוסיפים מלח. עורמים את תערובת הדג על כפות הגשה, מסדרים מול כפות המסקרפונה, מפזרים מעל מעט מהכוסברה הקצוצה ומגישים מיד.

לסלסה של מנגו, ליים ועגבניות 
מרסקים במעבד מזון את כל החומרים. טועמים ומתקנים תיבול להוסיף לכפות ההגשה .
 

בתאבון.

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search