בלינצ‘ס במילוי תפוחי אדמה, טונה וזיתים שחורים
בלינצ‘ס במילוי תפוחי אדמה, טונה וזיתים שחורים

בלינצ‘ס במילוי תפוחי אדמה, טונה וזיתים שחורים

כותב המתכון: פרידה רז


מצרכים:

ל-10 יחידות לבלינצ‘ס
מצרכים לבלינצ'ס:
  • 4  ביצים
  • ¼ כוס מים
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס חלב
  • ½  כפית מלח
  • 1 כף חמאה מומסת + מעט חמאה לשימון המחבת
 למלית:
  • 1 קופסת טונה סטארקיסט בהירה בשמן זית כתית מעולה
  • מסוננת 3 תפוחי אדמה מבושלים  ומעוכים לפירה
  • מלח ופלפל
  • 5 – 4  כפות בצל מטוגן 
  • 5 – 4  זיתים שחורים קצוצים 
להגשה:
  • גבינת פרמזן מגורדת 

אופן ההכנה:

בלינצ'ס
  • מכניסים את כל  המרכיבים לקערה וטורפים עד שמתקבלת בלילה חלקה ללא גושים  מכניסים למקרר לשעה
  • משמנים מחבת טפלון  בחמאה
  • יוצקים חצי מצקת מהבלילה ומסובבים את המחבת כדי שהבלילה תכסה את כולה ותיווצר שכבה אחידה ודקה 
  • מטגנים עד הופעת בועות  והופכים לצד שני ל-10 שניות,  מטגנים כך את כל הבלילה
מלית
  • מערבבים את כל חומרי המלית ומקררים
הרכבת המנה
  • פורשים עלה בלינצ'ס על משטח עבודה, ממלאים בכף מהתערובת, מקפלים את השוליים כלפי פנים ומגלגלים עד הסוף
  • מחממים את התנור לחום  בינוני, מניחים את הבלינצ'ס המגולגלים בתבנית, מפזרים גבינת פרמזן מגורדת ומחממים מעט בתנור

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search